Fishing and Hunting

Lov i ribolov

Uživajte u prirodi bez obzira na to da li ste strastveni lovac, ribolovac ili zaljubljenik u prirodu. Zahvaljujući prirodnim materijalima, anatomskoj konstrukciji i kvalitetu izrade Tigar čizama svaki odlazak u prirodu će predstavljati pravo zadovoljstvo.

Safety Rubber Footwear

Sigurnosna obuća

Vaša sigurnost je naš imperativ! Za rad sa opasnim supstancama u sredinama sa pojačanim rizicima od povreda, od najdubljih rudnika do elektroenergetskih postrojenja, u interventnim aktivnostima poput protivpožarnih dejstva, kao i u šumarstvu i drvnoj industriji. Tigar čizme su rešenje za svaku vašu potrebu.

Work Rubber Footwear

Radna obuća

Tigar nudi širok spektar obuće za rad. Osmodecenijsko iskustvo u proizvodnji gumene obuće je garancija da će vam Tigar čizme pružiti zaštitu i udobnost u industrijskoj hali, na građevini ili na poljoprovrednom dobru.

Tigar a.d. osvojio je prestižno priznanje „Corporate Superbrands Srbija 2015/2016“

Tigar a.d. osvojio je prestižno priznanje „Corporate Superbrands Srbija 2015/2016“ na svečanoj dodeli nagrada koja je održana 13. juna 2016. u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Superbrands je nastao 1994. godine u Velikoj Britaniji i predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova, ne samo vodećih međunarodnih već i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici, kojih ima 80 širom sveta. "Superbrands" je prvi put u Srbiji pokrenuo TGI Group International d.o.o. 2007, kao način da se oda priznanje najuspešnijim kompanijama i organizacijama u Srbiji.